5 interieurtips van 2018

Kleur: Kleur is in principe de grootste sfeermaker van je interieur. Het straalt iets uit, het zou bijvoorbeeld er vrolijk uit kunnen zien maar ook een beetje grauw.

Woonkamer inrichten: De woonkamer is iets waar je praktisch kunt gaan zitten en kunt relaxen. Zorg dat je dit dan ook zo in richt kies leuke meubels en een kleur waar u zich goed bij voelt.

Keuken ideeën: Een keuken wordt steeds vaker gebruikt als ontmoetingsplaats, zorg dan echter dat dit er ook leuk uitziet. Denk bijvoorbeeld aan een magnetron die je in de kast zou kunnen zetten en vanuit daar zou kunnen gebruiken. Probeer het zo goed mogelijk geordend te houden.

Badkamer ideeën: Bij de indeling van de badkamer komt er meer kijken dan de meeste mensen denken. Er moet goed worden gekeken waar je wat wilt maar ook wordt er goed gekeken naar welke materialen je neemt.

Slaapkamer ideeën: De slaapkamer is de plek om heerlijk uit te kunnen rusten, richt het hier ook naar in. Doe het hoe jij het in je hoofd hebt en volg dat gevoel. Let op de kleur, inrichting en kwaliteit van de materialen in de slaapkamer.

Andere soort interieur

Er zijn veel verschillende dingen die je in je huis kunt plaatsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kast, een bank of een secretair. Dit zijn de dingen die je eigenlijk wel wil in je huis maar er zijn ook bepaalde dingen die je wilt hebben omdat het een leuke sfeer geeft, dit zou bijvoorbeeld een ethanol openhaard kunnen zijn of een licht wat aan te passen is van kleur. Dit kan een goede sfeer geven. Openhaard kopen? Ga naar Vano Openhaarden & Natuursteen.

Tips om het sfeervol in te richten

Probeer het zoveel mogelijk in te richten als hoe jij het zelf wilt, alleen jij weet hoe mooi en sfeervol je het zelf vind. Bepaal de grenzen ook goed, weet wat je wel en niet kan doen. Probeer alles een beetje de zelfde kleur te houden, zo houd je het mooi overzichtelijk en niet rommelig. Laat zien wat je in huis hebt, waarom alles weg stoppen als je het ook kan laten zien? Zo komt het ook minder saai over en heb je weer wat nieuws in je huis.